Боядисване с латекс

Строителна компания „ПС-ПРО КЪНСТРАКШЪН“ ООД предлага боядисване на стени и тавани в апартаменти, офиси, магазини, помещения в къщи, вили и др. С нанасяне на нов слой боя ние ще придадем съвсем нов вид на вашите помещения.

  • От значение е избора на цвета и вида на латекса, като на пазара се предлага богата гама от готови цветове и разновидности. С помощта на нашите специалисти, вие ще изберете перфектното съчетание от цветове.
  • Независимо, дали желаете основен ремонт или козметично освежаване на стените у дома ви, от изключителна важност е подготовката. С подготовката на стените ние целим да направим тяхната повърхност добра за нанасяне на интериорна боя.
  • Винаги грундираме стените и таваните преди да ги боядисаме с латекс. Грундирането може да изглежда като губене на време, но в доста от случаите усилията се възнаграждават от отличния резултат впоследствие.
  • Всеки клиент желае боядисването в неговия дом да приключи възможно най-бързо. Фирма „ПС-ПРО КЪНСТРАКШЪН“ ООД разполага с машини за боядисване с помощта, на които за кратко време може да се боядисат големи помещения. Някои хора предпочитат да боядисат стаите си сами, но след като наемат професионални бояджии, осъзнават предимствата на професионалната работа.


+359 898 748 432

+359 893 337 150

info@psproconstruction.com
 
BUY NOW