Монтаж на топлоизолация

Сградите, които нямат изградена топлоизолация губят 1/3 от използваната енергия. Топлоизолацията може да Ви помогне да спестите от тези разходи. Нашата цел е поставянето на качествена топлоизолация от добри майстори и с качествени материали. На пазара се предлагат различни системи за фасадна топлоизолация, които се изпълняват с различни материали и притежават различни характеристики.

Тъмните и по-наситени цветове отблъскват светлината по-трудно. Те поглъщат по-голямо количество енергия, което води до термично разширение. Тези процеси водят до съкращаване на живота на топлоизолацията. За предпочитане е да се използват по светли цветове. Използването на система “Микс” (използването на материали от различни производители) не е за предпочитане поради разлики във физико-химическите показатели. Това води до съкращаване на живота на топлоизолацията и намаляване на ефекта.  Контрола на качеството и управлението на работниците са изключително важни при този вид строително-монтажни дейности. Нашите техници внимателно следят процеса на работа и изискват от майсторите да спазват инструкциите и технологиите на производителите. Ние ще извършим и работата по график.

Качественото изпълнение на топлоизолация с качествени  материали има своята цена и всяко нейно намаляване е компромис с качеството. Свържете се с нас независимо от обема на работа. Нека да обсъдим вариантите Ви по време на безплатната оценка и консултация на място.  


+359 898 748 432

+359 893 337 150

info@psproconstruction.com
 
BUY NOW