Покриви

Търсите някой, който да се погрижи за изграждането на новия ви покрив ? Няма значение дали строите дома на мечтите си, промишлен или търговски обект. Покривът е много важна част от сградата. Поради тази причина направата му от компетентни експерти е от решаващо значение. Ние изпълняваме професионално този вид строително-монтажни работи. Фирма „ПС-ПРО КЪНСТРАКШЪН“ ООД е специализирана в направата на нови покриви. Ние имаме, опита и уменията, необходими да предоставим на всеки наш клиент крайните резултати, които те очакват. Това включва обяснение за всички различни налични видове покриви, както и помощ в определянето кой би работил най-добре във вашата индивидуална ситуация.

Експерти за покриви Когато настъпи моментът да определите дали имате нужда от поправка или смяна на покрива, трябва да помислите и за неща като бъдещи разходи. Ако покривът ви се нуждае от ремонт и изглежда сякаш ще са необходими повече такива в бъдеще, може би ще бъде по-разумно от финансова гледна точка да смените покрива си сега. Или също така, ако цената на поправките възлиза на 50% или повече от настоящата стойност на покрива, би било по-разумно да го смените. Ние можем да отстраним всички проблеми за да удължим живота на вашия покрив.

Ремонти на покриви

С течение на времето вие ще трябва да се погрижите за поправянето на покрива ви. Важното е да работите със строителна компания, която ще ви каже истината време ли е да го отремонтирате. Да работите с нас означава, че можете да се чувствате спокойни знаейки, че ние няма да ви насочим в грешна посока. По време на консултацията, нашите майстори могат да ви предоставят безплатна оценка за изпълнение на покрива ви. 


+359 898 748 432

+359 893 337 150

info@psproconstruction.com
 
BUY NOW